Сторінки

понеділок, 17 жовтня 2016 р.

Педагогічне коло " Майстерність педагогічної взаємодії" для молодих педагогів 13.10.16.

Щира подяка директору Кременчуцького ліцею №4 Любові Василівні Михайлик за гостинність і щирі побажання, Тетяні Миколаївні Процько, заступнику директора за підтримку, фото та слушні настанови, Ірині Олександрівні Борщенко,соціальному педагогу за скрупульозну організацію, Лесі Йосипівні Самойленко, Оксані Сергіївні Турбабі, бібліотекарям за терплячість і інформаційну підтримку, працівникам психологічної служби ЗНЗ за проведені заняття в студіях «4 мотиви «поганої»поведінки учнів. Стратегії та техніки учителя» (Кобеляцька Оксана Іванівна, практичний психолог Кременчуцької СШ №7, Вишинська Тетяна Іванівна, практичний психолог Кременчуцького колегіуму №25), «Методика конструктивних зауважень. Техніка «Я-висловлювання»(Поляцкова Ніна Степанівна, практичний психолог Кременчуцької гімназії №5, Островська Тетяна Юріївна, практичний психолог Кременчуцької ЗОШ №20),« Як вчителю зберегти власне здоров'я. Техніки роботи зі стресом»(Хорольська Оксана Олександрівна, практичний психолог Кременчуцької гімназії №6, Пронякіна Ольга Іванівна, практичний психолог Кременчуцької ЗОШ №16) та УСІМ МОЛОДИМ ПЕДАГОГАМ ЗНЗ КРЕМЕНЧУКА, які не злякались негоди, були активними, вдячними учасниками. Дякую за настрій і відчуття, що у наших школах талановиті молоді вчителі!                                                                                    ОСОБЛИВЕ СПАСИБІ КОЛЕГАМ - ПСИХОЛОГАМ ЗНЗ! ВИ ЗРОБИЛИ ГАРНУ РОБОТУ!













понеділок, 10 жовтня 2016 р.

Засідання Школи професійної адаптації

6 жовтня 2016 р. на базі Кременчуцької ЗОШ №31 (директор Гребенюк В.З.) відбулось засідання Школи професійної адаптації для працівників психологічної служби ЗНЗ. Практичним психологам і соціальним педагогам  було презентовано програму роботи   з учнями з питань протидії  торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція». Працівники психологічної служби вдячні адміністрації, педагогам, учням ЗОШ №31 за запрошення на свято "Любіть Україну!", отримані емоції та  позитивний настрій! Ознайомитись з матеріалами засідання можна на сторінках "Протидія торгівлі людьми" та "Школа професійної адаптації"








неділю, 2 жовтня 2016 р.

Засідання фокус-групи "Викладання психології"

29.09.2016 р. на базі Кременчуцької ЗОШ № 22 відбулось засідання фокус - групи "Викладання психології" Учасники поділились досвідом викладання факультативів,  спецкурсів з психології. Дякуємо за щиру гостинність та презентований досвід практичному психологу та соціальному педагогу ЗНЗ №22 Заріцькій Анні. Ознайомитись з матеріалами  засідання можна на сторінці блогу "Викладання психології"